Hei,


Olen Ari Siitarinen ja aloitan 1.12. 2023 Modeltoys.net/Pienoismallit.fi verkkokaupan uutena yrittäjänä. Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää Pekka Stellbergiä hänen pitkästä työstänsä pienoismallien parissa sekä mahdollisuudesta päästä itse toimimaan pienoismallikauppiaana.

Olen 45-vuotias perheenisä ja olen toiminut noin 20 vuotta työelämässä erilaisissa hankinta,- myynti,- ja projektinjohtotehtävissä. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme lasta. Asun Etelä-Savossa Mäntyharjulla.

Oma pienoismalliharrastukseni alkoi jo lapsuudessa muovisten rakennussarjojen rakentelusta. Kaikenlaiset ajoneuvo-lelut olivat suosikkejani pienestä pitäen. 2000 luvun alussa tein matkatöitä ja syksyllä 2003 päädyin Saksassa Kölnin kaupungissa suureen lelukauppaan missä oli myynnissä myös pienoismalleja. Kuvassa käsissäni oleva Revellin Fiat Abarth on yksi tuolloin ostamistani malleista. Tuosta hetkestä alkoi oikeastaan oma varsinainen pienoismallien keräily.

Pienoismallien myyntiä tulen jatkamaan pitkälti samalla tapaa kuin Pekkakin on toiminut tähän asti. Verkkokauppa jatkaa toimintaansa ja tapahtumia tulen kiertämään ensi vuoden aikana mahdollisimman paljon, otan mielelläni vastaan vinkkejä eri tapahtumista joihin haluaisitte minun tulevan paikalle. Samoin kaikenlainen muukin palaute ja kehitysehdotukset ovat erittäin tervetulleita. Itsellänikin on uusia ideoita ja ajatuksia toiminnasta ja kerron niistä lisää myöhemmin. Verkkokaupan Tiedotteet-osio ja Facebookin modeltoys.net ryhmä kannattaa ottaa seurantaan. Lisäksi ainakin Instagram tullaan myös ottamaan käyttöön.


 

tech
pienoismallit.fi / modeltoys.net
AS-Import Oy
Haapaseläntie 16
FI-52700, Mäntyharju
FINLAND
puh. 0405409784
info@modeltoys.net
Y-tunnus: 3344409-7
Paytrail
Paytrail